Sunday, August 2, 2009

Cuppies Design Terbaru


Haaa...ini cuppies dengan design terbaru di dunia. Tak ada siapa yang boleh buat design macam ni termasuklah taukeh2 cuppies! Macamana boleh buat cam gini ya?? Ada cerita disebaliknya tapi tunggulah...lain kali saya cerita! Atau ada sesiapa yang nak meneka?

3 comments:

Jun said...

salam Ita..hehe..anak main k ? tp x per..design pertama dlm sejarah..kalau lukisan tu sure mahai..abstrak namanyer tu..heheh. rasa maintain kan?

NJ said...

mesti hasil kerastangan AZHARI la tu kan k.ita eh....kalo x silap tekaan saya la...nak try jugak dia tu ek...emm x pe kena wariskan ilmu tu..ekeke

Azita said...

Jun :
kalau setakat anak main, rasanya tak le jadi design cam gitu kot...very abstrak! ingat nak jual gak tu...ada sapa2 nak beli tak?

NJ :
Kalau kerastangan Azhari, dah kena dia ngan saya!

Jawapan :
Penangan si Adik! Elok2 cuppies tu duduk atas cake holder, dia gi pusing holder tu mcm putar Roda Impian...!!!!! Semua berterbangan kat atas meja... Masa tu K.Ita tengah mengemas alat2 yg dgunakan... Adusssss!