Showing posts with label Award dan Kad. Show all posts
Showing posts with label Award dan Kad. Show all posts

Tuesday, August 10, 2010

Selamat Berpuasa




Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua. InsyaAllah...esok kita akan mula berpuasa. Dikesempatan ini saya ingin menyusun jari sepuluh, memohon mohon dan maaf kiranya ada terkasar bahasa dan terguris rasa (rasa macam nak raya le pulak...). Moga Ramadhan kali ini akan lebih memberi keberkatan kepada kita semua. Moga semua amalan kita akan diberkati dan diterima olehNya. InsyaAllah...

SELAMAT BERPUASA......

p/s : Sudilah kiranya semua pengunjung untuk menerima kad ucapan ini....

Sunday, May 9, 2010

Kad-Kad Hari Ibu


KEPADA SEMUA PENGUNJUNG YANG BERGELAR BONDA, IBU, EMAK, UMMI, MAMA, MAMI, SAYA UCAPKAN

SELAMAT HARI IBU...

Terima kasih juga kepada semua yang telah sudi menghulurkan kad2 yang cantik2 ni. Terima kasih...!!!

Dari AlongRoz...

Dari Azatie...

Dari CMG...

Dari

Dari Ayu Singapore

Dari Kak Intan

Dari Kak Ummi

Dari Love Klang

Dari Mida Dubai

Dari Yatie US

Dari Ros JintanManis

Dari Ros JintanManis

Mana2 kad yang belum dipaparkan di sini, akan saya paparkan sedikit masa lagi...

SELAMAT HARI IBU !!!!!


Saturday, April 24, 2010

Roses For Me




Terima kasih  untuk Zatie di atas pemberian sejambak bunga ros merah ni. Saya memang giler kalau tengok bunga2 ni terutamanya ros merah macam gini. Tak sabar pulak nak tunggu birthday sebab biasanya akan dapat sebemban bunga ros...bilangan kuntum akan mengikut angka umur! Hehehehe...meriah dengan bunga!
Anyway...sekali lagi jutaan terima kasih untuk Zatie kerana masih ingatkan K.Ita ni walaupun dengan kesihatan yang kurang menyenangkan. Moga Zatie cepat sembuh...


Tuesday, March 30, 2010

Award Dari Yatie Ramlan



Ye ke Top Blogger? Award ni adalah sumbangan dari Yatie Ramlan (Sinar Kehidupanku). Terima kasih untukYatie diatas pemberian award ini. Moga perkenalan dan persahabatan di alam maya ini akan berterusan...

Sunday, August 23, 2009

Award Deeja

Terima kasih Deeja untuk award pink ni...! Kami ini orang senegeri, Deeja dari Taiping, saya dari Chemor. Baru aje kenal pun kat alam siber ni. Thanks Deeja....selamat berpuasa!



Friday, August 21, 2009

Kad Ramadhan Lagi....!

Terima kasih kepada pemberi2 kad Ramadhan ini. Selamat menyambut Ramadhan 1430H untuk semua sekali lagi...


Daripada Ros aka Onigiri....


Ini diterima daripada NJ...








3 kad di atas dapat dari Linda...




Dari Nina Sweetlilly...







2 kad di atas ni dapat dari Kak Ina KL...



Yang ni bawak dari Jepun...dari Hana...



Yang ni pulak dari Aymy, nun jauh di Kuwait...




Salam Ramadhan 1430H


Assalamualaikum kepada semua pengunjung. Saya ingin mengambil kesempatan di sini untuk mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak 1430H kepada semua rakan-rakan di alam maya ini samada yang ada blog ataupun tidak. Dan saya juga ingin menyusun jari sepuluh memohon ampun dan maaf sekiranya ada terkasar bahasa dan bicara sepanjang saya menjadi salah seorang dari blogger di sini. Selamat menjalani ibadah puasa dan moga puasa dan amalan kita mendapat rahmat dan keberkatan daripadaNya. Amin!

Dan kepada semua ingin saya hulurkan dua keping kad ini sebagai pengganti diri. Sudi-sudikanlah mengambilnya sebagai tanda ingatan ikhlas dari saya. Kepada yang tak ada blog tu, bolehlah dicetak atau download masuk ke handphone dan set sebagai wallpaper ke...apa ke... Jadikan wallpaper ataupun screensaver untuk komputer pun boleh jugakkk....!




Kad Ramadhan Lagi...

Terima kasih kepada kawan2 yang sudi memberikan kad bersempena Ramadhan 1430H. Dan kepada semua pengunjung, saya ucapakan Selamat Menyambut Ramadhan 1430H.


Dari Nor - Terengganu


Dari Mimi (Chik Mi)...

Dari Jiya...


Dari CT Delima...


Wednesday, August 19, 2009

Monday, August 10, 2009

Award



Thanks to Am-Flora sebab bagi award ni. Kepada semua pengunjung yang jalan2 kat sini, sudi2kanlah ambil award ni pulak ya...!!

Sunday, May 10, 2009

Selamat Hari Ibu (3)

Terima kasih kepada Nor_67 untuk kad2 ini! Selamat Hari Ibu khas untuk Nor!!!






Selamat Hari Ibu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera untuk semua pengunjung di sini. Kepada semua pengunjung yang berstatus ibu, saya mengambil kesempatan untuk mengucapkan
"SELAMAT HARI IBU".
Kad2 di bawah ini saya ambil dari rumah kawan2 yang lain yang sudi memberikan kad2 ini kepada saya. Dan kepada sesiapa yang belum menerima kad2 ini, saya persilakan untuk mengambilnya tanpa rasa segan-silu. Terima kasih kepada kawan2 yang telah memanjangkan kad2 ini kepada saya.














Thursday, February 12, 2009

Award Lagi!!

4-in-1 award.....









Kalau tengok kat rumah orang lain, lama dah ada award ni. Tapi saya baru nak entry hari ni... sebabnya.... ada sebab ler kan!!!!! Jelous tengok award tu kat rumah orang2 lain... tu yang pergi mengutip tu!!! Kutip dari rumah sapa ya??? Ramaiiii.....!!!! Senang kata dari semua yang dah ada award ni lah! TQ untuk semua....!!!



Thursday, February 5, 2009

Award dari CMG


Awards ni CMG panjang2kan kepada semua pengunjung rumahnya. Kata CMG dia dapat dari Siti Khuzaimah yang duduk kat Kanggaroo... Since CMG dah panjang2kan, saya pun sambut le... Dan saya pun nak panjang2kan kepada semua pengunjung kat sini. Ambik le...jangan malu2. Buat macam saya yang ambik award ni kat umah CMG... TQ CMG!!!

Bak kata CMG, isi kat dalam mug2 dan cawan tu mesti berkhasiat ==>Trust = Kopi Tongkat Ali, Kindness = Kopi Kaw-Kaw, Honesty = Teh Limau dannn Caring= Kopi Kacaip Fatimah. Tapi untuk saya pulak, saya setuju dengan kandungan Trust dan Caring tu, cuma untuk Kindness tu saya nak Cappucino dan Honesty tu saya isikan dengan White Coffee.... Hmmmm....sedapnye!!!!

Monday, February 2, 2009