Monday, August 10, 2009

Happy Wedding Anniversary!




Walaupun dah agak terlewat, masih sempat nak ucapkan HAPPY 19TH WEDDING ANNIVERSARY kepada Norma dan Shukor yang tinggal di Taman Nusa Damai. Walaupun saya dah ucapkan selamat pada hari Jumaat lepas, saja je nak ucapkan sekali lagi sebab nak postkan gambar cuppies dan kek ni yang diminta oleh Norma. Norma ialah bekas rakan sekerja saya dulu. Dia pun dah berhenti kerja sebab menguruskan perniagaan insurans. Sesiapa yang tinggal di kawasan Pasir Gudang dan yang sewaktu dengannya, kalau nak memperbaharui insuran kenderaan, melabur dengan CIMB Wealth Advisor dan lain2 perkara berkaitan dengan insurans, pergi aje ke kedai beliau di Taman Kota Masai, di belakang Pasaraya One Stop.

Kek tu ialah Kek Cokelat Lembab menggunakan resepi yolexx @ MyResipi. Dan cuppies tu pulak ialah Kek Madeira Cokelat.

2 comments:

NJ said...

Salam kak ita..
timakasih dgan kek coklat n cc tu..kek mmg sedap..pada yg suka coklat tu..sila la order mmg power coklat nya..emmm yummyyy...
dan tq jugak sempat promote kedai saya lagi kat sini..tq2...

Azita said...

NJ :
waalaikumsalam...sambil nyelam minum air le gitu...tq sbb order ngan k.ita. nti order lg ya!