Monday, April 13, 2009

Terima Kasih...


Terima kasih untuk Fiza Nordin kerana buku yang saya order dah sampai hari Sabtu ari tu. Cuma rasanay Fiza tersalah hantar agaknya sebab kata2 ucapan ditujukan kepada Cik Min..huhuhu! Begitu juga terima kasih kepada Cik Min kerana barang yang saya order dan sampai jugak pada hari Sabtu lepas. Apa barang dari Cik Min??? Lupa nak snap gamabr masa barang tu sampai, dah habis bungkusan dibuang baru teringat. Tapi tak nak ler show off barang tu kat sini. Rahsia yer...! Nanti dah nampak hasil baru saya tunjukkan...

2 comments:

Rafizah Nordin said...

kak ita,
ampunnnn lahai...camne ni ek...ade idea tak nak wat camne ni??

Azita said...

Fiza, jgn pening2 kepala! Kak Ita dah selesaikan ngan cik min...thanks for the book!