Thursday, April 9, 2009

Saja Nak Tayang..!

Saja je nak tayang kat sini...


Magnet petiais versi Korea...



Ada private doctor duduk kat dapur nu....




Inilah hasil pengecatan semula oleh hubby di ruang dapur - siling dan dinding... putih bersih!


Yang ini projek petang tadi...kabinet dapur yang gitu2 aje!



2 comments:

MamaFaMi said...

EEEEEEEE cutenya. Ma suka sangat fridge magnet tu. Ma pun suka beli fridge magnet kalau mama pergi jalan-jalan negara orang. Tapi now tak adalah lagi nampaknya. Korea tak pernah sampai, tu sebab tak ada fridge magnet cute cam tu...

Azita said...

kat sana mc2 ada! rambang mata!