Thursday, December 11, 2008

Tadika Pintar Bistari

Petang tadi pergi ke Tadika Pintar Bistari Taman Mawar untuk buat pengesahan dan pengambilan keperluan tadika untuk Adik. Pergi tadi dengan Abang Yang. Dulu dia pun tadika kat sini jugak. Jumpa la jugak dia dengan cikgu lama dia, Cikgu Sue. Masa aku sampai, ramai guru2 kat situ tengah buat 'kerja sekolah' - menyediakan persediaan pengajaran untuk tahun depan. Terbang jugak le RM285 tadi. Itupun tak termasuk bayaran pendahuluan semasa mendaftar dulu - RM100.

Inilah barang2 keperluan untuk tadika Adik - buku2, pakaian seragam dan pakaian sukan.

On the way balik, singgah sekejap kat Pusat Bandar. Ayong pesan Oreo McFlurry. Aku beli Strawberry Oreo McFlurry (2), Chocolate Oreo McFlurry (2) dan Lime Sundae (1). Kat tingkat bawah, beli pulak wafer dan cup corn.


Wafer, cup corn dan McFlurry...

Then terus balik rumah. Adik tak sabar2 nak tengok buku dan baju2 dia.

4 comments:

Azie said...

anak kita pon skool kt tdka tmn mawar tp tdka pintar cergas..tmpt lama kita ngaja dulu :)..asal nk p matahari tp sbb ada sumthing kensel nk p matahari :) anak kita sbaya yer kak thn dpn 5 thn :)

Azita said...

ikutkan thn, thn depan mmg dia 5 thn tapi tunggu ujung tahun baru genap 5 thn. birthday dia 14th. december... dah nak tutup thn.
knapa skrg x najar kat pintar cergas lagi?

Azie said...

lps bsalin kita benti lah kak..pas tu break 2 thn ni anak dh beso kita pujuk hb bg keja..la ni br je keja ngaja sek agama tmn cendana :) alhamdulilah

Azita said...

so azie measih mengekalkan identiti cikgu la ni... Alhamdulillah.