Saturday, January 17, 2009

Jom Sarapan...


Cantik tak Puteri Ayu Koko ni?? Bukan setakat cantik tapi sedaaappppp!! Jom sarapan!! Dah tengahari baru nak sarapan??? Tak lah! Tu sarapan untuk pagi tadi la! Hmmm...pagi ni rajin sikit...sikit je. Hari ni hari Sabtu. Ayong sekolah gantian dan Abang Yang pun sekolah gantian untuk sekolah agama. Ayong macam biasa la...6:20am dah pergi. Hubby lak kena turn tak kerja hari ni tapi dia nak gi jugak ke office sebab bos Korean dia nak balik negara...forever. Sebelum tu dia sempat gak berkebun dengan Abang Ngah kat belakang rumah tu. Sememntara mereka berkebun saya pulak mengadap dapur, menyediakan puteri ayu ni. Selalu tu buat puteri ayu yang biasa tu, yang kaler hijau tu..! Kali ini nak try resepi Kak Fida @ MyR pulak. Dan inilah hasilnya. Dapat le dalam 25 biji. Dan saya panjang2kan kat jiran sebelah tu sepiring... Nama asal yang Kak Fida bagi ialah Tiwul Ayu Choc tapi saya tukar sikit namanya. Harap2 Kak Fida tak marah ye!! Nak resepinya?? Ambik kat sini...



4 comments:

CikMin said...

bak mai sepinggan....

Azita said...

nak sepinggan?? ambik le..ambik le gambo tu skali...hehehe. k.ita bayangkan kalu cik min yg buat mesti lagi ayu...cam cik min...tutup2 muka lagi gitu...!!!

IdzaRis said...

kak..
apam sri ayu sengget!!

Azita said...

IdzaRis : apam ayu singgit siapppp!!!