Thursday, December 24, 2009

Keputusan PMR 2009

Hari ini, 24hb Disember 2009, keputusan peperiksaan PMR 2009 telah diumumkan. Ayong, salah seorang daripada calon PMR 2009 dan keputusannya.... Alhamdulillah!!! Ayong telah mendapat straight A dalam kesemua matapelajaran....8A!!!!! Tahniah untuk Ayong!!!



Slip keputusan peperiksaan PMR Ayong...


Ayong dengan slip keputusan peperiksaannya...


Kan main beso lagi senyuman abahnya...!


Diantara murid2 yang score semua A dalam semua matapelajaran...


Ibubapa bergambar bersama anak2 dan pentadbir sekolah sebagai kenangan... Saya yang kat barisan depan bertudung cream tu...hehehe...!

6 comments:

Sue @ Nenie said...

Tahniah buat Ayong..

CikMin said...

tahniah buat ayong ye kak ita...sejuk perut kak ita kan...alhamdulillah...

NJ said...

Salam kak ita
TAHNIAH...tuk Ayong..dan juga tuk mak dan abah Ayong tu la ek..

Lepas ni duk asrama la tu ek.. tinggal la bujang2 belaka kat rumah tu..

roslaini saad said...

Tahniah dengan kejayaan Ayong..pengelaman saya dapat anak dengan keputusan cemerlang..amat merisaukan , takut kita sebagai ibu tersilap dalam memberi hala tuju yang lebih baik kepada si anak.....

Ummi said...

Salam Ita, sekalung tahniah untuk Ayong for a flying colours result!! Harap dia akan terus berusaha untuk SPM yang mana lebih penting untuk menentukan hala tuju masa depan nnt..teruskan usaha berganda ya..(*psst..mama bg hadiah apa Ayong?) hehe

Azita said...

Sue@Nenie :
Terima kasih!

CikMin :
Alhamdulillah CikMin. Moga dia cemerlang dunia akhirat.

NJ :
Terima kasih. Tapi dia xnak gi mana2. Masih nak stay kt SMKPG1 katanya...

Roslaini :
Tarima kasih. Moga dia tetap berada di landasan yg lurus...InsyaAllah.

Kak Ummi :
Terima kasih. Betul tu, SPM lebih penting...penentu hala tuju seterusnya. Hadiah? Dia tak claim apa2 lagi ni...!