Wednesday, November 11, 2009

Geramnya Tengok Baby...!

Malam tadi saya pergi Taman Rinting (Jalan Gelam 3), melawat bekas rakan sekerja (Salbiah) yang baru bersalin bersama Adik dan hubby. Sebenarnya, suami dia (Zamri) ialah bekas rakan sekerja saya, juga merangkap kawan hubby. Salbiah melahirkan seorang bayi lelaki seberat 3.04kg di Hospital Pakar Regency. Hubby and the gang yang merancang nak melawat rakan sekerja mereka itu. Kami ni (isteri2...) sekadar mengikut aje. Lagipun kalau kami nak pergi tanpa ditemani oleh suami masing2, entah bilalah nak sampainya. Kami pergi seramai 3 keluarga. Namanya aje KELUARGA tapi ada anak2 yang tak nak mengikut emak ayah mereka (termasuklah saya...). Adik memang suka dengan baby2 ni. Kebetulan pulak, kat rumah tu ada juga baby girl kembar yang baru nak belajar memanjat dan berjalan. Memang suka sangat Adik. Tapi DC saya buat hal pulak...kehabisan bateri. Tak dapat nak snap gambar banyak2... Untuk Salbiah dan Zamri.....TAHNIAH!!!!


Inilah baby boy...Mizani...kekenyangan dan lena selepas menyusu!



Ini masa baby boy sedang disusukan oleh ibunya, Salbiah...



Adik yang geram dengan si kembar girls....Husna dan Huda!



2 comments:

PUTERA2PUTERI said...

salam akak....
hihihih pg2 lg dah sampai umah akak no...wah ada baby twins no...eee ieta ni mengidam betoi la bby twins ni..nk2 girl lak tu...eehhh twins tu kembaq seiras ke....

blogresipi said...

amboi nyenyanye baby comel tidur... eram tengok...heheh.. kite po mcm kak ieta, suke kembar2..sgt comel la :)