Friday, February 13, 2009

Mee Kari Bonda

Sarapan pagi tadi saya cuma bancuh Nescafe dan roti sapu dengan butter chocolate spread. Habis satu loaf roti yang paling besar. Adik gi sekolah pun bawak bekal tu jugak. Dan roti tu sesuai untuk saya sebab lembut...sesuai untuk saya yang baru cabut gigi!!!!



Untuk lunch hari ni saya masak Mee Kari Bonda yang simple ni aje. Semalam ada beli Mingguan Perdana, ada resepi mee kari kat dalam tu. Tapi nampak macam tak mengancam sangatlah! Masa tu lah saya teringin nak makan mee kari. Lalu keluarlah Mee Kari Bonda ni....






Jom makan!!!!


2 comments:

sheri said...

wow..nampak sedap sgt2 la.. nanti nak try la.

Azita said...

hai sheri...cubalah, memang tak rugi!!!