Sunday, February 1, 2009

Hasil Tanaman

Saja nak show off sikit hasil tanaman saya.


Cili ni unik sikit sebab mula2 berbuah cili ni berwarna dark purple campur hijau sikit2. Then bertukar ke kuning kehijauan sebelum sertukar lagi ke warna merah.... Dah masak ler tu...!



Ini pulak bunga2 yang ada kat depan tu. Ini sebahagian jer... Yang banyak ialah bunga kertas... Sekarang tengah banyak berbunga.

3 comments:

Azie said...

wahhh manyak nyer munge...rmh kita xda munge hihihihihi sbb kita tak minat bela...tp bila org tanam kua munge2 pndai lak diri ku jeles hihihihihi

ela said...

rajin nya kak ita bercucuk tanam..greenfinger kot kak ita nih..nampak subur jer bunga, cili, ari tu pisang..kalau berjiran nih tak yah beli pisang la ela hihih

Azita said...

azie : kalu x tanam apa2 nampak kosong je laman tu...cam tak berseri lak.

ela : ada masa free sikit tu leh berkebun dan bertaman skit. mmg puas kali dpt hasil...