Saturday, January 30, 2010

Selamat Melahirkan Putera LOKMAN


Saya telah selamat melahirkan seorang putera pada 28hb Januari yang lepas pada jam 11:50 pagi. Putera ini diberi nama LOKMAN. Dilahirkan seberat 3.8kg di Hospital Pakar Muar. Alhamdulillah...!!! Moga LOKMAN akan menjadi seorang anak yang soleh...InsyaAllah!


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Bukan saya yang bersalinlah!!!! Tak mengandung macamana nak bersalin? Bersalin baju adalah! Ini sebenarnya anak sedara saya... Anak Pak Andak yang kahwin bulan Mac 2009 lepas. Pak Andak ni adik hubby... OK???? Anak sulung Pak Andak. Mesti Pak Andak happy sakan sebab umur Pak Andak dah 39 baru dapat seorang baby. Mak Andak pulak muda 20 tahun dari Pak Andak. Tak percaya??? Percayalahhhhhhh............!!!!!


Ini gambar masa hari persandingan Pak Andak danMak Andak hampir setahun yang lalu...

 

6 comments:

kakpah said...

ek ele.. pandailah ek ita buat lawak wakaka.. ingat betul2 dapat baby

JMR said...

39? owh muda lg kalo laki..sesuai la ngn 19..heheh

Azita Zain said...

kakpah :
serius je selalu...sekali sekali "kelentong" sikit...hehehe

JMR :
live begin at 40...kata merekalah! tp muda lg ke kalu dah jejak angka 4 tu..?

kak ina kl said...

salam azita..ingatkan betul..rupernya akak tertipu..tak aper...tertipu camni..jangan tertipu duit udahlah..tahniah dapat anak buah baru ek

Sue @ Nenie said...

salam Kak Ita...

Huihhhhh..buat suspen je akak ni...tergezutttt gak tadi....

Wahhhh..Lokman same birthday ngan kite lah...

Azita Zain said...

kak ina :
kiranya...kak ina tertipalah ni ya! ampun kak...

sue :
leh celebrate sama2 ni..!