Thursday, January 28, 2010

Cabutan Bertuah di Yanmieonline.com

Salam sejahtera. Saya selalu jalan2 ke rumah ChikMin dan dah nampak entry pasal cabutan bertuah ni tapi masa tu macam tak terbukak hati nak turut serta. Baru hari ni pulak terbuka hati nak mencuba nasib. Manalah tau...kot2 bernasib baik kali ni. Boleh dapat hadiah....

Senang jer nak menyertainya. Buat macam kat bawah ni aje...(saya copy dari blog penganjur...) :

1. Apa yang perlu korang buat hanyalah copy paste ayat di bawah dan buat satu entry baru dengan memasukkan ayat dibawah sebagai entry korang dan publish Entry macam biasa.

Yanmieonline.com adalah sebuah laman blog peribadi Yanmie dan Keluarga. Tiada sebarang kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah tiada. Sekiranya ada, kemungkinan ianya hanyalah kebetulah sahaja. Yanmieonline.com dengan ini ingin mengadakan cabutan bertuah sempena Tahun baru 2010.

Pemenang untuk pertandingan ini akan menerima 1 set Minyak Wangi Pure dan Barangan Mutiara Asli dari Sabah. Opss!! lagi ada hadiah khas untuk referrer tertinggi akan menerima hadiah yang sama seperti pemenang utama

untuk keterangan lanjut tentang Pertandingan ini, baca di


2. Entry korang mestilah menggunakan tajuk Cabutan Bertuah di Yanmieonline.com.
3. Untuk referrer pulak jagan lupa nyatakan darimana korang tau tentang pertandingan nie. Contohnye ” Saya tahu pertandingan ini dari blog si A”..
4. Sekiranya anda sudah menyiapkan Entry tersebut, sila tinggalkan komen di ruangan ini, agar mudah untuk Yan spotcek ok!
5. Pertandingan ini tamat pada 31/01/10 pukul 11.59pm
6. Cabutan akan dibuat oleh Putera kesayangan kami Aiman, bukti cabutan akan dikemukakan pada hari cabutan nama pemenang.

 
Senang jer kan!! Jom kita cuba2 nasib...!!! Untung sabut timbul, untung batu tenggelam!

3 comments:

CikMin said...

slm kak ita...dah bg link kt penganjur ke?selamat bertuahkan diri ye kak...

Azita Zain said...

dah! dah gi lawat umah penganjur tadi....

Yanmie said...

salam,

maaf lambat terjah, btw thanks dh join kontes nie..gud luck yea


www.yanmieonline.com