Wednesday, June 2, 2010

Birthday Cuppies


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Isnin malam Selasa, saya menerima sistem pesanan ringkas (SMS). Minta buatkan cupcake untuk birthday. Dia nak petang hari Selasa. Saya terima pesanan tersebut. Malam tu juga saya bakar cuppies tu. Lepas tu simpan dalam bekas kedap udara untuk dideco keesokan harinya.



Cupcake : Vanilla
Deco : Buttercream
Qty : 16 pcs
Size : S size (2.50 oz)


Deco yang ringkas. Tiada special request dari pelanggan...


Dua jenis deco sahaja...

Hantar petang semalam ke rumah pelanggan. Dekat je...di Jalan Senangin 2...


Kepada Birthday Man :
WISHING YOU A VERY HAPPY BIRTHDAY!!!


1 comment:

Am (Flora Heights) said...

salam ita.., wah.. dah semakin cun lagi cc ita ya..? bila dah selalu deco maka jari pun dah ok cntikk aje kan..? ita nak tanya ita guna streamyx tmnet gakkan? nape ek am nyer lmbablah nak masuk satu2 blog tu lamanya nak nunggu kadang tu smpai close aje sbb dah boring sgt. itu yg am jarang jenjalan umah kngkawan skrg. atau ada effect dgn pc MB Ram dia kecik? am pun bukannya pandai sgt benda-alah semua ni. bulan2 bayar RM90 kalau x dpt tenet rugilah kan..?