Sunday, May 22, 2011

Nak Tayang Ole2....!


Ole2 yang hubby bawak balik dari Korea ari tu, dah pun kami selongkar semuanya. Masing2 mengambil 'hak' masing2. Adik dah pun mencuba baju-Tnya yang ada alpabet Korea tu. Ayong pun dah pakai baju-T warna merah. Abang Ngah dan Abang Yang ambil baju berwarna hitam.

Ni cokelat White Chocoberry...

 Inilah rupa cokelat di dalam kotak tersebut...bulat2 berwarna putih...

 Bila digigit, ada sebiji stroberi di tengah2nya...kononnyalah...! Sebenarnya yang di tengah2 cokelat itu ialah sejenis cokelat juga yang dibuat bentuk, rupa dan rasa sama macam sebiji stroberi betul2...


Ini benda yang boleh digantung pada handset semalam...

 Saya memilih gendang ni untuk digantungkan pada handset saya. Sebab ada banyak pilihan...dah boring dengan yang ini nanti, boleh tukar dengan design yang lain pulak....


Ini FM yang terlekat di pintu petiais...

FM yang hubby bawak balik ari tu...5 pasang pengantin dan 3 jenis makanan Korea...

4 comments:

KuNanGKuNanG said...

wah..sdpnye coklat tu..

geez said...

Wah.... banyaknya ole2!! Post la kat saya satu! hehehe....

Yan said...

kita pun tgh tunggu ole2 dari Korea ni.. My aunty p sana last week.

Nieda said...

suker tengok FM tu..comel.