Sunday, May 8, 2011

Jemputan Walimatul Urus


*** Sticky mode entry. Please scroll down for new entry. Thank you. ***

Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua.

KEPADA SEMUA PENGUNJUNG DAN KENALAN2 KAMI
- ABD. AZIZ BIN SURADI
- ROSSITA BINTI MOHD ZAIN

Saya ni nak menjemput. Menjemput ke majlis Walimatul Urus adik ipar saya. Semua adik ipar saya (sebelah hubby) ialah lelaki sebab adik beradik hubby semuanya lelaki...7 orang adik-beradik. Majlis ini adalah untuk adik bongsu hubby. Walaupun majlis ini untuk yang bongsu tapi masih ada seorang lagi yang belum 'lepas'. Kiranya 'melangkah bendul' lah ni...boleh gitu? Dah jodoh si bongsu sampai dulu, jalan ajelah...kan? 
Jadi...sesiapa yang ada kelapangan pada hari dan masa tersebut, dijemputlah hadir bersama untuk memeriahkan lagi majlis kami ini. Kami amat berbesar hati kiranya teman2 dapat hadir bersama...terutamanya yang tinggal dekat2 area Muar tu...hehehe. Tapi kalau yang jauh2 pun dapat hadir...lagi kami suka..!!!




9 comments:

Zalia said...

jemputan ni... lia dijemput x? hehehe... kalau jemput, teringin nak pegi... tapi... nak kena tanya kawan lia cmne aktivit hari ahad tu... kalau dia dtg dlm kul 4 kat melaka ni, sempat la lia ke muar... hehehe (sebab nak fly dah subuh tu)

Azita Zain said...

Lia :
Akak jemput kepada semua pembaca di blog akak ni...so included you lah...! hehehe...

AiE bAhRi said...

salam kak ita,

nak jemput akak jugak ke majlis saya 28 mei ini.

drop alamat akak ye nnti

Azita Zain said...

Aie :
Alhamdulillah...sampai seru dah ye!

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam ita...
terima kasih menjemput.. jauh benor nak pegi ni.. tapi kita tau parit jawa tu sebab suami makcik pun org sana gak.. pernah beberapa kali sampai sana.. akak doakan semoga majlis berjalan lancar yer.. amin..

Azita Zain said...

Madiha :
Tak apalah tidak dapat hadir...mmg jauh kan. amin...!

fotolumayan said...

insyaAllah..

AZANI said...

Assalam tuan blog
semoga majlis berjalan lancar dan meriah.
selamat pengantin baru pada mempelai.

Azita Zain said...

Fotolumayan :
InsyaAllah...bertemu di majlis itu nanti...

Azani :
Jemputlah datang ke majlis tersebut...dan terima kasih utk ucapan itu.