Tuesday, March 1, 2011

Menu Terkumpul...Boleh Ke?


Malam ni saya nak update sikit pasal makan2 ni. Ini semua adalah sebahagian daripada menu2 saya yang tertunggak untuk ditayangkan. Malam ni baru ada kelapangan sikit. So...jom kita tengok. Tengok aje tau...sekadar untuk menjamu mata. Jangan mintak2...dah tak ada benda2 ni semua...!


 Butterred Prawn...

Potato Salad...
18-02-2011


Ini sebenarnya saya ikut resepi Apam Snow White. Sepatutnya ianya berwarna putih jer...maklumlah...saljilah katakan! Tapi sebab nak menaikkan "seri"nya...buat warna-warni macam lampu isyarat ni. Berselera anak2 nak menjamahnya...
19-02-2011


Udang Masak Lemak...
21-02-2011

Fruit Tartlets
27-02-2011

2 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

mcm tau2 jer org nak mintak ya... hehehe

Azita Zain said...

Yus :
Hahaha...tu sebab upload lambat2..!