Thursday, October 23, 2008

Lawatan ke Perak dan Pahang

SKTPP akan mengadakan lawatan ke Perak dan Pahang untuk murid2 Darjah 6 yang baru tamat menghadapi peperiksaan UPSR September lalu.

Abang Ngah sibuk gak nak ikut. Tambangnya RM195.00. Dengar cerita peserta lawatan dah mencecah 3 buah bas. Ramai tu.... Bertolak pada 28/10/2008 jam 10:00 malam.

Lawatan ke Bukit Merah Lake Town Resort, Night Safari kat Zoo Taiping, pembuatan labu Sayong kat Kuala Kangsar dan on the way balik, bermalam kat Cameron Highlands, Pahang. Best nyer.... Dah lama tak sampai ke Bukit Merah Lake Town Resort walaupun selalu balik kampung kat Perak tu. Cameron Highlands??? Lagi le berzaman tak menjejakkan kaki ke sana.

Tapi sekarang ni tengah banjir kat Bukit Merah tu. Cam mana yek?? Apa ntah perancangan guru seterusnya.

1 comment:

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.