Friday, June 17, 2011

Getting Older


Hehehe...hari ini 17hb Jun 2011...umurku dah meningkat lagi setahun. 


Untuk diri sendiri...aku nak ucapkan...






Yang ke berapa??? Ni haaa...tengok nombor besar ni.....







Hadiah apa tahun ni ye??? Hehehe...sebenarnyakan....hadiahnyakan....sayakan...dah dapatkan...in advance...kan...

Hadiah apa??? Jom kita tengok....


 Ini brand-nya....



Ini kotaknya....




Inilah isi dalam kotak tu......

 Nikon DSLR D5100 kini menjadi milikku...!


 To my dear hubby...thank you thank you thank you very very very much....!!! Muaaaahhhhhh.....!
Tengahari Rabu lepas (15hb Jun), hubby bagi surprise ni. Macam biasalah, kalau hubby balik waktu makan tengahari, saya boleh tau dari bunyi alarm kereta. Bila dah dengar bunyi alarm tu, saya pun pergilah bukak pintu. Tiba2 saya nampak hubby berlari2 dari pagar. Ingatkan apa kenanya...manalah tau kot2 tak tak boleh tahan nak menunaikan 'natural call'nya. Dengan tersenyum2nya, hubby hulurkan satu beg plastik besar dengan jenama Fotokem. The day before tu, dia belikan Ayong hendphone baru sebab handphone Ayong dulu tu dah pening2 lalat. Dia ada juga berkata2 dengan anak2...birthday emak nanti apa pulak mak nak ya...! Dengan selamba saya kata nak DSLR. Tapi ini bukanlah hajat saya seorang. Hubby memang dah lama surf kat internet pasal DSLR ni. Dia pun memang berminat. Kiranya salah satu daripada impian kami dah tercapailah...kan!


4 comments:

Ummi said...

Salam Azie, Selamat Hari Lahir dan tahniah dapat dah toy idaman kalbu eh...alhamdulillah...mengancam la gambauuu lepas nih...rajin2 masak, rajin2 snap...click sana, click sini..lama2 mahir la..hehe

Sharifah Nadzarah said...

HEPI BESDAY KAK..WAHH BESTNYA DAPAT DSLR...

lemongrass said...

Happy birthday Kak Ita. Semoga sentiasa bahagia disamping family. Lepas ni makin rajin lah ye Kka Ita masak sbb asik nak ambik gambar aje, hehehe

Nieza said...

happy birthday kak...semoga dirahmati Allah selalu...btw tahniah dapat hadiah tu...:)