Saturday, June 18, 2011

17th June 2011



Lilin empat batang yang besar dan empat batang yang kecil. Maknanya empat puluh empat tahun la tu...! Kek ni bukan buat sendiri tapi hubby yang belikan semasa balik dari kerja. Tak kan ler birthday lady nak buat kek sendiri...kan? Tak happening ler.....! Kek ni adalah kek perisa kopi. Beli yang kecik je. Kalau beli yang besar, risau tak habis je. Muak makan kek selalu. Bentuk kek ni macam landak pun ada, macam durian pun ada, macam durian belanda pun ada. Mana tidaknya...siap berduri2 lagi tu.


 Jom kita main tiup2 lilin pulak. Lilin2 ni bukannya saya yang tiup tapi ada assistant kat sebelah tu yang tak sabar2 nak meniup. Setiap kali sambut birthday pun macam tu. Mesti dia yang nak tiup lilin. Kalau tak dapat tiup mesti menangis...

 Sesi memotong kek. Tengok budak kecik kat sebelah tu. Dia yang tak sabar2 sangat dah...!




 Tengoklah gaya anak2 ni. Macam2 pesen dema....!

 Ini pulak gaya seorang jurufoto professional kot... Sebab dah kamera besar, yang kecik ni boleh ler anak2 pegang pulak. Kalau tidak tu....jangan harap le ye...!


 Kad ucapan dari hubby...


 Bersama sepemeluk bunga ros merah...kemestian setiap tahun dan setiap tahun kuantiti akan bertambah sekuntum....

 Empat puluh empat kuntum bunga mawar merah. I love roses very much...!!!!


4 comments:

NJ said...

Salam kak..
selamat hari lahir..dan tahniah juga kerana dpt hadiah yg paling best tu..rose lg la sepemeluk dbb dah byak ek..ermm..
semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki ye kak..juga bahagia selalu..

Yan said...

wahhh seronoknya..

happy belated birthday..semuga berbahagia selalu.

ayu-zaimi said...

happy birthday kak ita....wah mesti suka dapat suprise present n sepemeluk roses....semoga akak panjang umur n dimurahkan rezeki...

Azita Zain said...

NJ :
Terima kasih....! Hehehe...benda alah tu mmg lama dah tenang2...dah dpt ni..alhamdulillah...!

Yan :
Terima kasih....!

Ayu :
Terima kasih...tiap2 tahun mmg dpt ros sepemeluk camgitu..hehehe