Wednesday, July 21, 2010

Birthday Cuppies


Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua.

HAPPY BELATED BIRTHDAY TO PUAN RASHIDAH ABD AZIZ

Tempahan cuppies ini saya terima dah lama. Dari seseorang yang berada di Kuala Lumpur, Shahila Abd Aziz (Ila). Katanya nak surprisekan kakaknya yang menyambut ulangtahun kelahiran pada 19hb. Julai. Kakaknya, Puan Nor Rashidah Abd Aziz, bekerja di MMHE tapi saya tidak pasti di jabatan mana. Surprise ini ialah daripada abang ipar Ila.

Malam Isnin (hari Ahad) tu saya sms Ila bertanyakan agak2 pukul berapa orang tu nak datang ambil cuppies tu. Sebabnya kalau awal pagi, saya kenalah sediakan segala2nya pada malam tu jugak. Rupanya2 kata Ila, surprise tu terpaksa ditunda ke hari Selasa sebab pakciknya meninggal dunia. Al-Fatihah! Takziah kepada Ila dan keluarga. Jadinya kakaknya pun berada di KL pada masa tu. Hari Isnin baru nak balik ke Pasir Gudang. Hari Isnin malam barulah seseorang utusan dari Ila datang mengambil cuppies tersebut.




Chocolate moist cuppies
Deco with buttercream + gumpaste
Saiz S - 25 pcs
Color : pink + purple


Baki cuppies tu saya deco sebarang jer dengan baki buttercream yang ada...

2 comments:

Yan said...

Comellah..nanti boleh ikut design k ita lah...

Azita Zain said...

yan :
boleh...silakan!